De geheimen van Fitness

Top 3 supplementen voor snel resultaat

Waarom je nog niet gespierd bent...

Je traint hard, maar lijkt maar niet vooruit te komen....Iedereen weet dat voeding belangrijk is, maar krijg jij wel genoeg eiwitten binnen? Als je lichaam niet de juiste voeding binnen krijgt kan dat zomaar eens de reden zijn dat jij nog geen beach body hebt, het maakt niet uit hoe hard je traint zonder de juiste voeding wordt je nooit gespierd.

Spieren zijn opgebouwd uit eiwitten, zonder eiwitten geen spieropbouw. Natuurlijk kun je een groot deel uit je 'normale voeding' halen. Maar zelfs de professionals redden het hier niet mee...Supplementen kunnen de oplossing bieden maar PAS OP, veel supplementen zijn puur geld verspilling!

Wij willen je hiervoor behoeden, snel gespierd worden is simpel: hard trainen, goed eten en de juiste supplementen, we hebben een rijtje voor je gemaakt, geen bullshit, gewoon wat je nodig hebt om keihard te groeien.

Eiwitten - Wat heb je nodig na je training?

Na je training wil je je spieren zo snel mogelijk van eiwitten voorzien, op deze manier is je training niet voor niets geweest. Er zijn misschien wel 20 verschillende soorten verkrijgbaar maar na je training wil je het snelst opneembare eiwit nemen, WHEY.

Wij raden het de volgende supplementen aan voor snelle vooruitgang:
Whey Perfection - een goede keus als je een klein budget hebt.
Natural Whey - de absolute #1 als je echt serieus bent. Vergeet niet dat je investeert in jezelf, dat mag best wat geld kosten. 

Creatine - Dit lijkt op een wondermiddel...

Zoals we hierboven al zeiden, zijn er veel supplementen die niet goed werken en puur geldverspilling zijn zijn, CREATINE hoort daar niet bij! Sterker nog creatine is een van de weinige supplementen die meerdere malen (onafhankelijk) onderzocht is en waar telkens weer naar boven komt dat het een positief effect heeft op spieropbouw en uithoudingsvermogen.

Wil je echt snelle voorruit gang investeer dan in een goede eiwit shake en in creatine. Er zijn allerlei soorten en maten maar telkens vallen onderzoeken weer terug op de ‘standaard’ creatine: Creatine Monohydraat. Dit is de simpelste, goedkoopste en blijkbaar dus ook de meest effectieve vorm van creatine.

Geen noodzaak dus om geld ut te geven aan ‘fancy merken & namen’. Ga voor Creatine Monohydraat en je zult ABSOLUUT een verschil merken en je doelen sneller bereiken, onthoud creatine werkt echt!

(Wij raden de Creapure Creatine Monohydraat aan, dit is creatine monohydraat in haar zuiverste vorm voor een belachelijk lage prijs!) Echt een aanrader!

Waar je zeker geen geld aan uit moet geven:

Als je Creatine en eiwitshakes neemt, goed eet, slaapt en hard traint zal je binnen no time het beach body krijgen waar alle meisjes naar verlangen.

Ik raad je aan om alleen geld uit te geven aan supplementen die er toe doen. Koop geen testosteron boosters of andere supplementen die niet werken, dat is geld verspilling. Ga voor een goede eiwit shake (bijvoorbeeld: Natural Whey) en voor goede Creatine.

Naast deze 2 supplementen raad ik aan om sport multivitaminen te slikken, en als je moeite hebt om alles te geven tijdens een training kun je enorm veel profijt hebben van een goede Pre Workout, dit zorgt voor extra motivatie, energie en een betere spier pomp tijdens het trainen.

Succes!

PS: Een inspirerende quote: The only person you should be better than is the person you were yesterday. Ofwel, zorgt dat je je voeding (evt. met supplementen), slaap en training op een rij hebt en transformeer jezelf in de beachboy die je kan worden! Je kunt het!